Who's Q?

null

Maak kennis met Rajesh en ook jij zult enthousiast de deur uit lopen! Samen gaan jullie in gesprek om te kijken of er een juiste match is.

Rajesh

Recruiter
null

Genevieve is het eerste aanspreekpunt voor al je administratieve vragen.

Zij helpt je met al je vragen tijdens je carrière bij Qmagic!

Genevieve

Officemanager
null

Marjolein is eindverantwoordelijk voor Qmagic en houdt alle ballen in de lucht. Ze verbindt en zorgt voor groei en continuïteit van Qmagic.

Marjolein

Manager
null

Lonneke is Fieldcoach bij Qmagic

Lonneke

Fieldcoach

Neem contact op

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Is die functie nou wel of niet iets voor jou? En wat kun je verwachten als je voor Qmagic gaat werken? Kom eens langs op ons kantoor in IJsselstein of bel, dan kijken we samen naar de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Qmagic
Einsteinweg 12,
3404 LL IJsselstein

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Waarom Qmagic?

png-study

Opleiding & certificering

Qmagic is het startpunt van jouw ontwikkeling als IT-professional. Zo voorziet Qmagic jou van de benodigde certificeringen zoals ITIL, MD 100/101 of VCA.

png-geld

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij Qmagic krijg je een goed salaris tussen de €1800 en de €2500. Daarnaast krijg je kilometervergoeding of een leaseauto. Kies je voor de leaseauto? Dan betaal je bij Qmagic geen eigen bijdrage!

png-groei

Doorgroeimogelijkheden

Bij Qmagic zien wij de medewerkers graag groeien. Als onderdeel van Centric kan Qmagic jou veel kansen bieden om jezelf te ontwikkelen.

png-vrijheid

Begeleiding

Bij Qmagic word je persoonlijk begeleid, kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wie jij bent als mens. Zo bouwen we samen aan jouw carriere.

© 2020 Qmagic  Privacy  Contact

Instagram