Vacature Field Coach

Hey jij! Houd jij ervan om mensen te ondersteunen en te laten groeien in hun carrière? Switch jij makkelijk van een persoonlijke naar professionele sfeer en heb jij een overdosis aan inlevingsvermogen en geduld? Denk je dat de bijnaam van The Motivator of The Connector helemaal op jouw buik geschreven staat? Is het antwoord op al deze vragen ‘ja’? Dan is de functie van Field Coach bij Qmagic iets voor jou.

Als Field Coach, ook wel Q-Coach genoemd, bij Qmagic zet jij je volop in voor het persoonlijk en professioneel coachen van onze IT-professionals. Iedere Q-professional is een uniek persoon met eigen ontwikkel- en leerpunten. Als Field Coach bij Qmagic begrijp jij dit en zet jij je in om deze punten te realiseren. Je onderhoudt het contact met de professionals en bent naast het carrièrepad ook op de hoogte van zijn/ haar persoonlijke doelstellingen. Je neemt regelmatig contact op om te checken hoe het gaat, je denkt graag mee of je ergens in kan ondersteunen en deelt als social butterfly jouw beste woordgrappen.

Je begeleidt de professional in zijn/ haar gehele loopbaan op verschillende vlakken. Wanneer de professional gaat starten in zijn/ haar opdracht ben jij vraagbaak, ondersteun je bij de onboarding en organiseer je introductiedagen. Eenmaal onboard ben jij de matchmaker door de juiste opdrachten te linken aan de juiste competenties. Eenmaal op zijn/ haar plek neem je regelmatig contact op om de tevredenheid van jouw professionals te waarborgen, maar ook nóg beter te maken. Na een tijdje laat jij de professional uitvliegen naar de volgende stap in zijn/ haar loopbaan (eventueel binnen Centric).

Als Field Coach bij Qmagic motiveer en ondersteun jij IT-professionals op persoonlijk en professioneel vlak

 

Wat bieden wij jou?

• Een sociale functie waarin je mensen mag helpen en blij mag maken/ houden
• Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau
• De vrijheid en zelfstandigheid om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren
• Opleidingsmogelijkheden gericht op jouw ambities
• Goede arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, telefoon en 26 vakantiedagen
• De allerleukste collega’s die werken in een informele werksfeer

 

Wat vragen wij?

• Je hebt een overdosis inlevingsvermogen, sociale skills en geduld
• Je toont initiatief en neemt de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de IT-professionals
• Ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met IT is een pré
• Je hebt hbo/ wo werk- en denkniveau
• In het bezit van rijbewijs B

 

Over Qmagic

Qmagic helpt starters (en ICT-ers met minimale ervaring) aan IT-opdrachten in hun woonregio. Hierbij kijken we vooral naar de persoonlijkheid en motivatie en minder naar de technische vereisten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat technische inzichten aan te leren zijn en kunnen starters hierbij ondersteunen en begeleiden. Qmagic is onderdeel van Centric, het grootste niet-beursgenoteerde IT-bedrijf van Nederland. Als starters die ambitie hebben, helpen we hen door te stromen naar deze organisatie. Daar kunnen zij uitgroeien tot expert in hun vakgebied. Op die manier staat Qmagic aan het begin van een mooie carrière in de IT.

 

Solliciteer op deze functie

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder