Het succesverhaal van Khalid

Hoe ben je ooit bij Qmagic gekomen?

Via Indeed vond ik de vacature van Qmagic waarop ik gesolliciteerd heb. Vervolgens werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met de recruiter van Qmagic en toen dacht ik: Dit past echt bij mij.

Wat is je vooropleiding/Wat deed je voor Qmagic?

Ik zat op de school ROC Midden Nederland MBO4 ICT Systeembeheer.

Wat waren je werkzaamheden bij de opdracht die je deed?

Ik was werkzaam bij Strukton Worksphere als Medior Servicedesk medewerker. Ook heb ik tijdelijk gewerkt als Junior Systeembeheer.

Strukton Worksphere is een marktgericht technologiebedrijf. Strukton Worksphere ontwikkelt, revitaliseert en beheert flexibele en duurzame gebouwen. Zo creëren ze de optimale werkomgeving. Strukton is een grote organisatie, gecombineerd met de cultuur van een klein bedrijf. Je werkt in een team waar de lijnen kort zijn en de cultuur open en informeel is.

Wat waren je werkzaamheden bij de opdracht die je deed?

Hoe ik moest omgaan met verschillende processen.

Wat kan je starters die op zoek zijn naar een baan in de IT meegeven?

Begin gelijk met certificaten halen als je van school komt. Als je net van school komt is het veel gemakkelijker te leren dan als je dit een jaar laat liggen.

Bij Qmagic vinden we het belangrijk dat je naast je werk ook aan je certificeringen kan bouwen. Zo geeft Qmagic je de mogelijkheid om je basiscertificeringen te halen zoals bijvoorbeeld je ITIL.

Hoe heeft Qmagic geholpen aan jouw groei tot IT-professional?

Qmagic heeft mij geholpen bij het vinden van een leuk en leerzaam project, waar ik mezelf goed kon bewijzen. En dat heb ik ook gedaan!

Wat vind je van het contact tussen jou en Qmagic?

Je hebt korte lijnen en goed contact met de fieldmanager. Je krijgt bijvoorbeeld ook heel snel een antwoord als je een vraag stelt.

Hoe zou je Qmagic aan anderen omschrijven?

Een leuke en leerzame omgeving, zeker als je een starter bent.

Leuk, omdat je snel contact hebt met de fieldmanager. Je wordt niet achtergelaten bij een project waar er na een half jaar gevraagd wordt hoe het gaat en of je het nog naar je zin hebt. Leerzaam, omdat er ook wordt gepusht. Als je een leuk project wilt doen moet je bepaalde certificaten halen en Qmagic zorgt dat je dit haalt zodat je het project ook kan doen.

Lijkt het je nou ook leuk om voor Qmagic te komen werken?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben voor jou als starter in de IT? Neem dan contact op met onze recruiter Lorenzo op 0611352184

Waarom Qmagic?

png-study

Opleiding & certificering

Qmagic is het startpunt van jouw ontwikkeling als IT-professional. Zo voorziet Qmagic jou van de benodigde certificeringen zoals ITIL, MD 100/101 of VCA.

png-geld

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij Qmagic krijg je een goed salaris tussen de €1800 en de €2500. Daarnaast krijg je kilometervergoeding of een leaseauto. Kies je voor de leaseauto? Dan betaal je bij Qmagic geen eigen bijdrage!

png-groei

Doorgroeimogelijkheden

Bij Qmagic zien wij de medewerkers graag groeien. Als onderdeel van Centric kan Qmagic jou veel kansen bieden om jezelf te ontwikkelen.

png-vrijheid

Begeleiding

Bij Qmagic word je persoonlijk begeleid, kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wie jij bent als mens. Zo bouwen we samen aan jouw carriere.

© 2020 Qmagic  Privacy  Contact

Instagram