Wij zijn Qmagic

Wij helpen starters (en ICT-ers met enige ervaring) met een MBO-3 of MBO-4 diploma aan IT-opdrachten in hun woonregio. Hierbij kijken we vooral naar jouw persoonlijkheid en motivatie en minder naar de technische vereisten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat technische inzichten aan te leren zijn en kunnen starters hierbij ondersteunen en begeleiden. Ook bieden we hen een vertrouwde omgeving waarin zij zich op persoonlijk en professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Wij bieden interessante IT-opdrachten bij opdrachtgevers in het hele land.

Springplank naar Centric

Qmagic is onderdeel van Centric, het grootste niet-beursgenoteerde IT-bedrijf van Nederland. Als starters die ambitie hebben, helpen we hen door te stromen naar deze organisatie. Daar kunnen zij uitgroeien tot expert in hun vakgebied. Op die manier staat Qmagic aan het begin van een mooie carrière in de IT.
werkplekbeheerder-800-2

Waarom Qmagic?

png-study

Opleiding & certificering

Qmagic is het startpunt van jouw ontwikkeling als IT-professional. Zo voorziet Qmagic jou van de benodigde certificeringen zoals ITIL, MD 100/101 of VCA.

png-geld

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij Qmagic krijg je een goed salaris tussen de €1800 en de €2500. Daarnaast krijg je kilometervergoeding of een leaseauto. Kies je voor de leaseauto? Dan betaal je bij Qmagic geen eigen bijdrage!

png-groei

Doorgroeimogelijkheden

Bij Qmagic zien wij de medewerkers graag groeien. Als onderdeel van Centric kan Qmagic jou veel kansen bieden om jezelf te ontwikkelen.

png-vrijheid

Begeleiding

Bij Qmagic word je persoonlijk begeleid, kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wie jij bent als mens. Zo bouwen we samen aan jouw carriere.

© 2020 Qmagic  Privacy  Contact

Instagram