Recuiter

Weet jij IT’ers te verleiden om bij Qmagic te werken?

Qmagic is namelijk altijd op zoek naar nieuw IT-talent. Enthousiaste en leergierige starters die onze klanten willen helpen bij hun werkzaamheden op het gebied van servicedesk, werkplekbeheer en ICT-magazijnen. Hoe overtuig jij ze ervan dat Qmagic de ideale werkgever is?

Als Recruiter bij Qmagic houd jij je bezig met het werven van starters in de IT. Hierbij richten we ons specifiek op mbo’ers met een 3/4-diploma en enige IT-ervaring of -affiniteit. Klinkt eenvoudig? Is het niet, want IT’ers zijn net diamanten: lastig te vinden. Bovendien groeien we zo hard, dat we flink wat nieuwe collega’s kunnen gebruiken. Aan jou om de juiste professionals te vinden en ze ervan te overtuigen dat werken bij Qmagic – zowel op de korte als de lange termijn – aantrekkelijk is. Bijvoorbeeld omdat we voor aansprekende opdrachtgevers werken. Of omdat onze IT’ers bij klanten gewoon zichzelf kunnen zijn.
De scope van deze functie is lekker breed. Vanaf de eerste kennismaking tot de onboarding ben jij hét aanspreekpunt voor de kandidaat. Dit betekent dat je je ook bezighoudt met vragen als: waar vinden we de juiste IT’ers? Hoe kunnen we daar met on- en offline kanalen op inspelen? En hoe zorgen we ervoor dat onze mensen in een omgeving werken waar ze zich prettig voelen? Hierin sta je niet alleen, maar werk je nauw samen met onze Recruiter Lorenzo. Hij heeft er alvast heel veel zin in! Standplaats is IJsselstein.

Wat wij vragen

• Je hebt een tot drie jaar ervaring als Recruiter
• Je hebt mbo denk- en werkniveau
• Je hebt kennis van IT of affiniteit met dit vakgebied
• Je bent nuchter, positief, assertief en ondernemend

Wat wij bieden

• Een prima salaris én een auto van de zaak
• Een gezellige en informele werkomgeving
• Smartphone en laptop van de zaak
• Zelfstandigheid en vrijheid
• Een goede pensioenvoorziening
• Een plek waar je geprikkeld wordt om het beste uit jezelf te halen
• 26 vakantiedagen

Wij zijn Qmagic

Qmagic help starters met een mbo 3/4-diploma aan interessante IT-opdrachten in hun woonregio. Hierbij kijken we vooral naar de persoonlijkheid en motivatie van kandidaten en minder naar de technische vereisten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat technische inzichten aan te leren zijn en kunnen starters hierbij ondersteunen en begeleiden. Daarnaast bieden we IT’ers een vertrouwde omgeving, waarin zij zich op persoonlijk en professioneel vlak kunnen ontwikkelen.
Springplank naar Centric Qmagic is onderdeel van Centric, het grootste niet-beursgenoteerde IT-bedrijf van Nederland. Als starters die ambitie hebben, helpen we hen door te stromen naar deze organisatie. Daar kunnen zij uitgroeien tot expert in hun vakgebied. Op die manier staat Qmagic aan het begin van een mooie carrière in de IT.

Vragen over deze functie? Neem telefonisch contact op met Marjolein van Hoeven op 06 141 509 200

 

Solliciteer op deze functie

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder