Servicedeskmedewerker (m/v)

MBO 3/4 | 40 uur | €1800 - €2100

Help jij IT-brandjes blussen?

Aan de slag voor een nuchtere, stabiele en gezellige werkgever? Een organisatie waar je gewoon (of ongewoon) jezelf kunt zijn en een appje mag sturen als je met een vraag zit? Waar je uitdagende opdrachten krijgt, zodat je werk je blijft boeien?

Wij zijn Qmagic! Een trotse detacheringspartner van tal van topbedrijven in Nederland. Denk aan ASML, de Belastingdienst, Tata Steel en nog veel meer. Onze missie? Ervoor zorgen dat onze klanten altijd beschikken over IT-talent om hun netwerken in topconditie te houden!

Op dit moment zijn we op zoek naar een – drums please! – servicedeskmedewerker!

Maak jij medewerkers blij met hun werkplek?

werkplekbeheerder-5

Hoe ziet je werkdag er uit?

Als servicedeskmedewerker zit jij warm en droog op kantoor. Samen met een leuk team. Vaak zit je aan de telefoon en speel je de reddende engel van onze klanten. Willen de wonderen een keer niet? Dan kun je altijd bij je collega’s te rade! Je hebt ook (een beetje) administratie. Zo registreer je bij het afhandelen van meldingen wat het probleem was en hoe het is opgelost.

Hoe ga je dat doen?

Om te bepalen waar het probleem van de klant precies zit, stel je hem of haar telefonisch de juiste vragen. Vervolgens begeleid je de klant bij het oplossen van het probleem. Is daar iets meer voor nodig? Dan neem je de computer op afstand over en ga je zelf aan de slag. Podiumvrees? Niet nodig, want je volgt eerst een gedegen training! 

Wat zoeken wij?

Wat wij het belangrijkste vinden, is dat je enthousiast bent over IT en alles eromheen. Je vindt het daarnaast prettig om mensen te helpen en blij te maken.

Andere wensen die op ons lijstje staan:

 • Je bent servicegedreven en klantvriendelijk
 • Je hebt een mbo 3/4-diploma en affiniteit met ICT/techniek
 • Je bent nauwkeurig in het bijhouden van administratie
 • Je wilt je manager op alle mogelijke manieren verslaan bij een potje tafelvoetbal (maar houd je in ?)
 • Je hebt (bij voorkeur) een rijbewijs B

Wat kan je van ons verwachten?

Wat we vooral belangrijk vinden, is dat je weet dat wij er alles aan doen om voor jou een leuke opdracht te scoren. Dat je ons altijd kunt appen of bellen als je een vraag hebt. En dat je bij Qmagic goed zit als het gaat om doorgroeimogelijkheden. Want wij kijken graag samen met jou naar de toekomst; wat zijn je wensen en kwaliteiten en hoe kun je verder groeien?

Waar je verder nog op kunt rekenen:

 • Een salaris tussen de €1800 – €2300 bruto per maand op basis van 40 uur per week (tussen de €10.40 – €13.30 per uur)
 • Open einde contract en na bepaalde tijd doorstroommogelijkheden naar Centric, geen proeftijd, jij bent verantwoordelijk voor je eigen succes!
 • Kilometervergoeding of een leaseauto voor zakelijk en/of privé gebruik. Kies je voor een leaseauto dan betaal je bij Qmagic geen eigen bijdrage!
 • Certificeringen, denk aan het halen van ITIL, MD 100/101 of VCA, behaal je een certificaat dan krijg je automatisch 30 euro salarisverhoging
 • Volop doorgroei mogelijkheden
 • Opbouw van je pensioen vanaf je eerste werkdag!
 • 26 vakantiedagen
 • De allerleukste collega’s
 • Een gloednieuwe Nintendo Switch, Samsung TV of een Sonos soundbar als je een nieuwe collega aandraagt die door zijn of haar proeftijd komt

Waarom Qmagic?

png-study

Opleiding & certificering

Qmagic is het startpunt van jouw ontwikkeling als IT-professional. Zo voorziet Qmagic jou van de benodigde certificeringen zoals ITIL, MD 100/101 of VCA.

png-geld

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij Qmagic krijg je een goed salaris tussen de €1800 en de €2500. Daarnaast krijg je kilometervergoeding of een leaseauto. Kies je voor de leaseauto? Dan betaal je bij Qmagic geen eigen bijdrage!

png-groei

Doorgroeimogelijkheden

Bij Qmagic zien wij de medewerkers graag groeien. Als onderdeel van Centric kan Qmagic jou veel kansen bieden om jezelf te ontwikkelen.

png-vrijheid

Begeleiding

Bij Qmagic word je persoonlijk begeleid, kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wie jij bent als mens. Zo bouwen we samen aan jouw carriere.

© 2020 Qmagic  Privacy  Contact

Instagram