Werken bij Qmagic

Bij Qmagic ga je als starter aan de slag met mooie opdrachten op het gebied van servicedesk, werkplekbeheer en fieldservice. En best bijzonder: bij ons krijg je alle kans te ontdekken waar je talenten en interesses liggen. Ook kun je doorstromen naar Centric, waar je opleidingen en trainingen kunt volgen. Zo word je stap voor stap een expert in jouw vakgebied!

1 Step 1
Sollicitatieformulier
Rijbewijs

Het hebben van een rijbewijs is eigenlijk noodzakelijk. Dit omdat onze opdrachten vaak slecht bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. 

MBODiploma behaald
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Waarom Qmagic?

png-study

Opleiding & certificering

Qmagic is het startpunt van jouw ontwikkeling als IT-professional. Zo voorziet Qmagic jou van de benodigde certificeringen zoals ITIL, MD 100/101 of VCA.

png-geld

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij Qmagic krijg je een goed salaris tussen de €1800 en de €2500. Daarnaast krijg je kilometervergoeding of een leaseauto. Kies je voor de leaseauto? Dan betaal je bij Qmagic geen eigen bijdrage!

png-groei

Doorgroeimogelijkheden

Bij Qmagic zien wij de medewerkers graag groeien. Als onderdeel van Centric kan Qmagic jou veel kansen bieden om jezelf te ontwikkelen.

png-vrijheid

Begeleiding

Bij Qmagic word je persoonlijk begeleid, kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wie jij bent als mens. Zo bouwen we samen aan jouw carriere.

© 2020 Qmagic  Privacy  Contact

Instagram