Goede plek om je carrière te starten in de ICT

Bij Qmagic bouw je vanaf het eerste moment aan je carrière. Je komt op een leuke opdracht terecht en krijgt naast werkervaring op toffe opdrachten ook veel begeleiding vanuit ons als Qmagic team. Nadat je werkervaring opgedaan hebt kan je bij ons de overstap maken naar Centric. Hoe gaat dat in zijn werk? Qmagic is onderdeel van Centric. Als je bij Qmagic werkt en jezelf hebt bewezen, kan je na een bepaalde tijd overgenomen worden door Centric.

Een van onze professionals Khalid is begonnen bij Qmagic en heeft sinds deze maand de overstap gemaakt naar Centric. Ondanks dat we het jammer vinden dat we Khalid niet meer in ons team hebben, zijn we enorm trots dat hij deze overstap kan maken. We hebben Khalid gevraagd naar zijn ervaringen en naar zijn groei binnen Qmagic.

Lijkt het je nou ook leuk om voor Qmagic te komen werken?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben voor jou als starter in de IT? Neem dan contact op met onze recruiter Lorenzo op 0611352184

Waarom Qmagic?

png-study

Opleiding & certificering

Qmagic is het startpunt van jouw ontwikkeling als IT-professional. Zo voorziet Qmagic jou van de benodigde certificeringen zoals ITIL, MD 100/101 of VCA.

png-geld

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij Qmagic krijg je een goed salaris tussen de €1800 en de €2500. Daarnaast krijg je kilometervergoeding of een leaseauto. Kies je voor de leaseauto? Dan betaal je bij Qmagic geen eigen bijdrage!

png-groei

Doorgroeimogelijkheden

Bij Qmagic zien wij de medewerkers graag groeien. Als onderdeel van Centric kan Qmagic jou veel kansen bieden om jezelf te ontwikkelen.

png-vrijheid

Begeleiding

Bij Qmagic word je persoonlijk begeleid, kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wie jij bent als mens. Zo bouwen we samen aan jouw carriere.

© 2020 Qmagic  Privacy  Contact

Instagram